Solar stuwbesturingDe solar stuwbesturing is een stand-alone module waarmee stuwen en sluizen op afstand kunnen worden beheerd. Deze kolom heeft alles in zich om dit te organiseren: energieopwekking en - opslag (solar- en batterijtechnologie), een peilwaterbeheersysteem en -aansturing. De kolom is robuust, maar nadat deze de fabriek heeft verlaten binnen één dagdeel geplaatst. 

Dit product bieden wij aan in de markt met onze partner Modderkolk.

Geïnteresseerd in dit product? Via solarstuwbesturing.nl vindt u meer informatie over deze kolom en de werking.

 

Power tracker

 

De SPIRIT power tracker is een zonnevolgsysteem. Met het grote oppervlak dat de zonnebeweging gedurende de dag volgt wekt u meer energie op dan met een statisch systeem. En dit met een beperkte footprint. Dit zonnevolgsysteem is zowel functioneel alsmede dat het energieopwek zichtbaar maakt.

 

Een eigen idee? Daag ons uit

Heeft u energie nodig op een plek waar dit niet eenvoudig te bereiken is? Of is er een andere reden niet voor een vaste elektriciteitsaansluiting te kiezen? Wij denken graag met u mee of een stand-alone oplossing op solar- en batterijtechnologie een uitkomst biedt.

Neem contact op via onderstaand formulier: 

SPIRIT solar lighting is gespecialiseerd in off-grid lighting oplossingen. De hiervoor ontwikkelde technologie is echter ook toepasbaar voor andere markten en applicaties. Een solar power supply kan voor talloze doeleinden gebruikt worden om energie op te wekken en op te slaan waar deze gebruikt wordt. Een solar power supply zorgt voor onafhankelijkheid van het centrale netwerk en vergroot de plaatsingsvrijheid.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden.


Updating
Captcha
Company
Name *
Address
Zipcode
City
Country
Email
Phone *
Fax
Contact by
Remarks *
* Required fields