English Spanish French

SOLAR MASTEN

Solarmasten voor Nederland

In Nederland hebben we een zeer betrouwbaar en dichtvernet electriciteitsnetwerk. Van een onbereikbaar gebied voor energie is nauwelijks sprake. Toch bestaat soms te behoefte zelfvoorzienend te zijn: bijvoorbeeld door versimpeling van het beheersproces of uitstraling van de duurzame ambities van gemeente of bedrijf.Overigens hebben we in Nederland te maken met een ander ongusntig effect: een onbalans in zoninstraling gedurende de seizoenen. In de zomer heeft een autonoom systeem, zoals deze solarmast, een overschot aan energie; in de winter is deze optimaal in gebruik. Een lange donkere winternacht met korte en vaak bewolkte dag vraagt om een grotere capaciteit dan waar we richting de evenaar over spreken. Uiteraard zijn hier oplossingen voor te bedenken, bijvoorbeeld door op bepaalde tijdstippen te dimmen of het reguliere netwerk te gebruiken als een 'back-up' voor elektriciteitsvoorziening. Voor terugleveren aan het netwerk kiezen wij heel bewust niet.Voor meer informatie en specificaties over onze producten voor de Nederlandse markt, sturen wij u graag onze brochure "Openbare verlichting op zonne-energie in Nederland" toe. U vraagt deze aan via onderstaand contactformulier.

Overigens laten wij ons graag uitdagen om u van een autonome energie-oplossing te voorzien voor een andere toepassing dan verlichting. Bekijkt u hiervoor solar power supply oplossingen.

De algemene informatie - net als onze markt - is anderstalig, maar compleet en vindt u via het menu. Mocht u meer informatie of verduidelijking wensen, twijfel dan niet contact met ons op te nemen.
 

* = Required fields
Dit kan via onderstaand formulier.
Naam *
Organisatie *
Stad
Emailadres *
Telefoonnummer
Specifieke vraag of opmerking