SOLAR MASTEN

Solarmasten voor Nederland

In Nederland hebben we een zeer betrouwbaar en dichtvernet electriciteitsnetwerk. Van een onbereikbaar gebied voor energie is nauwelijks sprake. Toch bestaat soms te behoefte zelfvoorzienend te zijn: bijvoorbeeld door versimpeling van het beheersproces of uitstraling van de duurzame ambities van gemeente of bedrijf.Daarnaast kennen we in Nederland een onbalans in zoninstraling gedurende de seizoenen. In de zomer heeft een autonoom systeem, zoals deze solarmast, een overschot aan energie; in de winter is deze optimaal in gebruik. Een lange donkere winternacht met korte en vaak bewolkte dag vraagt om een grotere capaciteit dan waar we richting de evenaar over spreken.

Overigens laten wij ons graag uitdagen om u van een autonome energie-oplossing te voorzien voor een andere toepassing dan verlichting. Bekijkt u hiervoor solar power supply oplossingen.

De algemene informatie - net als onze markt - is anderstalig, maar compleet en vindt u via het menu. Mocht u meer informatie of verduidelijking wensen, twijfel dan niet contact met ons op te nemen.

Contactformulier solarmasten

Updating
Captcha
Company
Name *
Address
Zipcode
City
Country
Email
Phone *
Fax
Contact by
Remarks *
* Required fields